.

Contactpagina Vertrouwenspersoon

SDO Hogeschool heeft voor zowel de medewerkers als de studenten een externe vertrouwenspersoon beschikbaar gesteld. Op deze pagina lees je hier meer over en kun je eenvoudig contact opnemen met de vertrouwenspersoon.

"Alles wat je met een vertrouwenspersoon bespreekt is in vertrouwen, behalve als het een strafbaar feit betreft"

Jij bepaalt wat er gebeurt en de vertrouwenspersoon onderneemt geen actie zonder jouw goedkeuring.  De enige reden dat de vertrouwelijkheid niet kan worden gegarandeerd is als er sprake is van een strafbaar feit.

vertrouwenspersoon
Voorgesteld

Mijn motivatie om vertrouwenspersoon te worden komt voort uit een diepgeworteld verlangen om een positief verschil te maken in het leven van mensen. Ik geloof sterk in het creëren van een omgeving waarin iedereen zich gehoord, gerespecteerd en veilig voelt. Dit is niet alleen essentieel voor persoonlijke groei, maar ook voor het bevorderen van een gezonde en productieve gemeenschap.

Wil je eerst ontdekken wat je zelf kunt doen? De methodieken van vertrouwenspersonen zijn nu openbaar beschikbaar gesteld. Ga naar Bespreekhet.nu om te zien wat je zelf kunt doen en hoe de vertrouwenspersoon je daarbij kan ondersteunen.

Wanneer kun je terecht bij een

VERTROUWENSPERSOON

Een vertrouwenspersoon staat klaar voor iedereen van de hogeschool, maar niet elk probleem valt binnen hun expertisegebied. Hieronder vind je de situaties waarin een vertrouwenspersoon je kan bijstaan.

Contact opnemen

Het contactverzoek met de ingevulde gegevens worden via VertrouwensUnie doorgestuurd naar Najat. Het streven is binnen 24 uur contact op te nemen.

Bel mij terug